Blog

Derfor skal du tage til Paris

OleMortensen

Et weekendophold i Paris er en helt igennem fantastisk oplevelse. Paris bliver kaldt “Byernes by”, og det beviser bare, hvor meget byen reelt har at byde på.

 

Den franske hovedstad har alt, som du overhovedet kunne forestille dig, at du skulle få brug for eller ønsker at opleve på en storbyferie. Dette er, uanset om du er til kunst, romantik, seværdigheder eller god mad. Og du har tilmed rig mulighed for at lave en god blanding af alle disse ting.

 

Hvis du derved vælger at tage på en forlænget weekend til Paris, kan du komme til at opleve både det mystiske smil på Mona Lisa på kunstmuseet Louvre, nyde udsigten fra Paris’ varetegn Eiffeltårnet og samtidig være romantisk i bydelen Montmartre, eller hvis du er mere til det, kan du bare bruge dagen på at kigge på mennesker fra en af byens utallige fortovscaféer, som byen rent faktisk er kendt for. Alt dette kan du få ud af blot en forlænget weekend, og derved er Paris en fantastisk by at tage på storbyferie i, fordi den indeholder, alt det du skal bruge.

 

God mad og shopping

 

Er du også en af dem, der bare elsker god mad? Så er Paris helt sikkert den rette by for dig. Her finder du nemlig en lang række af fantastiske restauranter, hvor det bliver muligt for dig at komme til at smage på alt det bedste, som det franske køkken har at byde på.

 

Det vil med andre ord sige, at du har rig mulighed for at få smagt på alle de franske klassiske retter i selvskab med et godt glas fransk rødvin.

 

Udover dette er Paris også en helt igennem fantastisk by, når det kommer til shopping. Omkring Champs-Elysées finder du alle de største modehuse, så du kan få mange timer til at gå med at kigge på alle de smukke og moderne ting.

 

Hvis du dog ønsker noget billigere, handler det om, at du skal besøge et af de mange forskellige loppemarkeder, som finder sted i byen, og hvor du helt sikkert kan gøre et godt fund. Så uanset hvilket budget du har med til Paris, vil der være noget for dig at finde.

 

Billig rejse

 

Det er vigtigt at huske på, at Paris ikke er en af de billige storbyer som eksempelvis Berlin.

 

Dette betyder også, at det kan være sværere for dig at finde billige flybilletter og hoteller, men det kan dog lade sig gøre. Det handler bare om at lede lidt længere efter det.

 

Og Paris er helt sikkert alle pengene værd. Så det gælder bare om at få bestilt de flybilletter og det hotel – og så ellers se at komme af sted i en fart.