Blog

Saltede mandler – den perfekte snack

OleMortensen

De fleste mennesker har behov for små mellemmåltider i løbet af dagen; snacks, der kan stille den lille sult, der kan opstå mellem morgenmad, frokost og aftensmad. Heldigvis findes der et utal af sunde snacks at vælge imellem. På hjemmesiden saltedemandler.dk finder du et hav af forskellige slags ristede og saltede mandler. Mandlerne er i høj kvalitet, og du kan købe dem til gode, skarpe priser, uden at gå på kompromis med fødevarens kvalitet.

Mandler til enhver smag

Det behøver aldrig være kedeligt, at spise mandler og andre nødder som snack. Den ristede og salte smag er lækker i sig selv, eller i kombination med spændende smage og krydderier. Karry, paprika eller honning? Både det krydrede, salte og det søde kan være repræsenteret i posen med nødder. Du kan nemlig få nødder, der er tilsat en lang række forskellige smage. På den måde behøver din sunde nøddesnack aldrig at blive ensformig!

Spar tid og penge med storkøb

Ikke nok med, at du kan spare penge ved at købe din favoritspise online. Ved at købe mange gram eller kg af din yndlingssnack ad gangen, kan du spare yderligere kroner på dit køb. Markedet fungerer nemlig som regel sådan, at jo mere, du vil købe, jo billigere bliver den kilopris, du skal betale. Dette princip gælder ikke mindst for mandler og andre nødder.

Slå to fluer med ét smæk, og spar samtidig tid, når du handler stort ind. Ofte tænker man ikke over det, men shopping tager faktisk tid! Jo større mængder, du shopper ad gangen, jo færre gange behøver du at handle ind. På den måde betaler storkøb sig altid – så længe du altså kun køber varer ind, som du ved, at du, dine venner eller din familie kan lide, og får spist. Det er nemlig aldrig nogensinde en besparelse at foretage indkøb, blot for at lade dem blive for gamle bagerst i skabet.

Mandlers sunde egenskaber

Ikke alene smager mandler enormt godt, og er en lækker snack, de er også sundhedsfremmende og supergode for din krop. Mandler har en lang række gode og sunde egenskaber i form af fedtstoffer, protein og vitamin. Alle nødder indeholder nemlig fedtstof, som er godt og nødvendigt for din krops funktioner. Det er en myte, at fedt ikke er sundt!

Mandler er dertil rige på proteiner, og kan være en fremragende proteinkilde for vegetarer eller veganere. Ikke mindst er mandler også spækket med især E-vitamin, som blandt andet er enormt vigtig for vores hud.