Blog

Byens små perler

OleMortensen

Skal du til Stege, og vil du gerne vide mere om, hvad der er at opleve i byen? Er det tilfældet, er du det rette sted. Der findes nemlig små perler rundt omkring i byen, som der med garanti er et besøg værd, hvis man er i området. Læs med, og find inspiration, inden du skal til Stege.

 

Tag tilbage i tiden til på Thorsvang

På Thorsvang samlermuseum får du følelsen af at komme tilbage i tiden. Her kan du finde en masse unikke og sjove ting fra gamle dage. Det er genstande fra dengang, farmor var ung. Det er altid fedt, at man kan opleve lidt kultur og historie, når man ankommer til en ny by.

 

Du kan tage på galleri

I Stege kan du også opleve flere gallerier, hvis du er vild med kunst. Du kan f.eks. besøge Liza’s Gallery. Her kan du gå på opdagelse mellem alt den spændende kunst. Kunst er lavet for at få os til at reflektere, så man kan også sagtens kigge på kunst, selvom man ikke ved noget om det. Det er også noget, som alle aldre kan få noget ud af, og derfor er det også perfekte sted at tage hen, hvis man er afsted med sin familie. Du kan også finde et sted hvor porcelæn købes og sælges.

 

Du kan tage på et antik eventyr

Det kan også være, at du kan lide at gå på eventyr og kigge efter skjulte skatte? Så besøg https://nordicantiques.dk/ i Stege. Her kan du finde en masse spændende genstande, som f.eks. porcelæn, og har du selv noget, som du gerne vil sælge videre, så kan du også med fordel tage hen for at besøge denne butik hvor porcelæn købes for en fair pris. Det er altid fedt, hvis man kan sælge noget videre, som man alligevel ikke selv bruger. Så er der andre, der bliver glade, og man kan selv tjene en smule penge på, at end porcelæn købes af en ejer af en antikbutik.

 

Ud at spise i byen

Når man er rundt i en ny by, så er det klart, at man også bør prøve et af de lokale spisesteder. Stege har masser af caféer og restauranter, som er værd at besøge. Man kan med fordel bruge flere dage i byen, hvis man f.eks. skal holde ferie. Ellers er det også et sted, man kan tage hen i en weekend eller en enkelt dag, hvis man altså bor tæt på. Det kan være, at du skal overveje, om du snart skal en tur til Stege? Som du kan læse dig frem til, kan byen byde på lidt af hvert.