Blog

Catering- Hvorfor er der så mange virksomheder der benytter sig af Catering? Guide til at forstå sig på catering konceptet

OleMortensen

Catering er en smart måde at få leveret mad for billige penge. Der er mange måder at gøre det på. Det er smart at benytte sig af catering som forbruger af flere årsager. For det første, så kan man med catering finde et større udvalg af produkter på en gang. Det er nemlig en portal som samler leveringen fra mange forskellige forhandlere, som alle sammen benytter isg af catering. Laver en virksomhed derfor en aftale med et catering system, så får de en yderligere branding. Dette er fordi at alternativet for dem er at benytte sig af normal markedsføring. Denne markedsføring kunne være som et eksempel google markedsføring. Vælger virksomheden ikke at benytte sig af catering, så skal de promovere sig selv via google. Det er meget dyrt at konkurrere med andre større virksomheder på Google. Promoveringen kunne være på søgeordet catering aalborg, men i stedet, så kan de vælge at benytte sig af at stå på catering listen. Det betyder altså at når catering virksomheden så fanger kunder som skal bestille mad, så vil virksomhedens side stadig blive vist, selvom de ikke har brugt nogle penge på markedsføring. Pga. dette, så er der mange virksomheder der vælger at gå med på catering konceptet, men hvad betyder det for forbrugeren?

 

Catering- Hvordan får man som forbruger mest ud af at bruge catering?

Som forbruger, så er der mange grunde til at benytte sig af catering. For det første, så er der pga. populariteten omkring catering konceptet rig mulighed for at finde forskellige restauranter på en side. Det vil altså sige at det er mere brugervenligt, og mange catering virksomheder, har investeret i gode søgefunktioner, så man kan indeksere hurtigt og nemt blandt de mange forskellige restauranter og cafeer. Det betyder altså, at hvis man er på udkig efter noget specifik mad, eller man kigger efter catering i et specifikt område, så er der massere muligheder for dette, når man vælger at benytte sig af en catering hjemmeside. Det er muligt ofte at få bedre priser på levering, når man vælger at benytte sig af catering hjemmesider. Det er ikke meget billigere, men i nogle tilfælde kan det være. Pga.  catering konceptet, så deler virksomhederne infrastrukturen til levering gennem catering selskabet, og det gør at flere virksomheder kan transportere til flere forskellige kunder inden for samme område på en gang, og det gør det billigere for den enkelte forbruger. Er man derfor interesseret i catering nordsjælland, så kan man faktisk få det billigere, hvis der er flere der bestiller catering til nordsjælland inden for samme tid. Det samme er gældende, hvis man bestiller stort ind. Det kunne være man skulle holde et specifikt arrangement, så som en konfirmation. Her er det også muligt at gøre brug af stordriftsfordelene ved brug af catering.