Blog

3 grunde til at vælge levende lys til festen

OleMortensen

Der er ingen tvivl om at danskerne elsker en god og hyggelig fest. Hvis du skal holde fest som den næste, handler det derfor også bare om at skrue op for hyggen. Det kan være i forhold til maden, musikken eller selskabet, men der er også ganske simple ting, der kan gøre en fest langt mere hyggelig. Det gør sig for eksempel gældende for levende lys til festen.

Det er hyggeligt men billigt

Netop hyggen er da også den første, og måske sågar fremmeste, grund til at vælge at have levende lys til festen. Levende lys er bare en nem og billig måde at sende hyggen i vejret til enhver fest. Du kan selvfølgelig finde stearinlys i alle størrelser og prisklasser, men selv de billigste fyrfadslys kan se fine og hyggelige ud, hvis de sættes i fyrfadsstager. Fyrfadsstager er nemlig præcis, hvad det lyder som. Det er fine, små lysestager til små fyrfadslys.

Det er din mulighed for at sætte tonen til festen

Fyrfadsstager leder os fint videre til den næste grund til, at du selvfølgelig skal have levende lys til den næste fest, du holder. Det er nemlig en rigtig nem måde at slå tonen og stilen for hele festen an, fordi blikket naturligt drages mod ilden. Der findes nemlig små lysestager, og for den sags skyld store lysestager, i alle mulige farver og stilarter. Find dem her.

 

Du kan for eksempel købe sølv lysestager til sølvbrylluppet, omend sølv lysestager kan agere klassisk pynt til enhver fest. Du kan ligeledes finde et væld af forskellige glas lysestager i farver, så du kan have et helt farvetema. Du kan nemlig med sikkerhed finde lysestager i den helt rigtige farve og meget mere her.

Appellér til menneskets dybeste natur

I sidste ende gør det dog ikke så meget, om du vælger glas lysestager i farver, et par søde fyrfadsstager eller noget helt tredje. Levende lys appellerer nemlig til vores dybeste natur som mennesker. Hvem kan ikke lide bare at stirre ind i ilden. Alene af den grund bør der være levende lys på bordene til din næste fest