Blog

Corona-venlig ferie: kør-selv-ferie i Danmark

OleMortensen

Det er igen blevet tilladt at rejse ud af landet, men det betyder ikke, at man synes, det er forsvarligt. Der er stadig mange, der vælger at holde ferie i Danmark, og det kan være, at du i år har haft samme tanke. Hvis det er tilfældet, så kan du med fordel overveje at tage på kør-selv-ferie i Danmark. Du kan læse mere om, hvorfor det kan være fedt i denne artikel.

Vær turist i eget land

Det kan godt være, at det er spændende at tage til et andet land og muligvis opleve kulturchok, men det er virkelig også fedt at blive overrasket over nogle af de steder, der er i ens eget land. Der er sikkert mange steder i Danmark, som du ikke har besøgt, fordi du plejer at tage til udlandet i sommerferien. Det kan være, at du skal gøre noget anderledes i år.

Dette skal du have klar

Men det er også meget godt at være opmærksom på, hvad man skal have styr på, når man skal på kør-selv-ferie i Danmark. Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at du har en bil, der er god, og som kan holde til at køre langt. Hvis du ikke selv har en bil, eller hvis du ikke har en bil, man kan stole på, så se mere om biludlejning hos Autoprio. Det kan godt være en god løsning at leje en bil. Derudover er det en god idé at sørge for at have nok mad og drikke mad og eventuelt en køletaske, så det kan holde sig køligt under turen. Det er også godt at have styr på, hvor man skal overnatte i løbet af ferien, så man ikke pludselig står en aften og ikke kan få tag over hovedet.

Derfor er kør-selv-ferie fedt

Der er flere grunde til, at kør-selv-ferie kan være fedt. Der er for det første en enorm frihed i, at man kan køre derhen, hvor man har lyst til. Hvis man kan lide at være spontan, så er det virkelig en oplagt måde at holde sin ferie på.